אוזניות ה-AirPods Max כוללות טכנולוגיית אודיו באיכות גבוהה, אקוולייזר (EQ) אדפטיבי, ביטול רעשים אקטיבי, וסאונד היקפי

נפתחה המכירה של אוזניות ה-AirPods Max
הזמינו עכשיו ›
אוזניות האיירפודס מקס החדשות של אפל
אוזניות ה- AirPods Max, אוזניות אלחוטיות חדשניות, המשלבות את היכולות הקסומות והמתקדמות של ה- AirPods באוזניות על-האוזן עם איכות צליל גבוהה במיוחד

חברת Apple השיקה לאחרונה את אוזניות ה-AirPods Max, אוזניות אלחוטיות חדשניות, המשלבות את היכולות הקסומות והמתקדמות של ה- AirPods באוזניות על-האוזן עם איכות צליל גבוהה במיוחד. אוזניות ה- AirPods Max משלבות עיצוב אקוסטי, שבב H1 ותוכנה מתקדמת, אשר ביחד יוצרות חוויית האזנה על-חושית, הכוללת אקוולייזר (EQ) אדפטיבי, ביטול רעשים אקטיבי, מצב שקיפות, וסאונד היקפי. ה- AirPods Max מגיעות בחמישה צבעים – אפור חלל, כסף, כחול רקיע, ירוק ו- ורוד, כולם כולם גורג׳ס. האוזניות זמינות לרכישה באתר iStore.

״ה-AirPods הן האוזניות הפופולריות ביותר בעולם, הן אהובות בזכות קישוריות ההתקנה הפשוטה, איכות הסאונד הגבוהה, והעיצוב האייקוני. ה-AirPods Max מביאות את הקסם המוכר והאהוב של ה-AirPods לאוזניות על-האוזן מעוצבות, עם אודיו באיכות גבוהה במיוחד,״ לדבריו של גרג ג׳וזוויאק, סגן נשיא בכיר לשיווק עולמי של חברת Apple. ״העיצוב האקוסטי הייחודי, בשילוב עם שבב ה-H1, ותוכנה מתקדמת מאפשרים ל- AirPods Max לייצר חוויית האזנה אולטימטיבית.״

אוזניות האיירפודס מקס החדשות בצבע ורוד אפרסק
ה- AirPods Max מגיעות בחמישה צבעים – אפור חלל, כסף, כחול רקיע, ירוק ו- ורוד, כולם כולם ג׳ורגס

עיצוב אקוסטי ייחודי

מהחופה ועד לכריות האוזניים, כל חלק של ה- AirPods Max, הונדס והורכב במלאכת יד זהירה כדי לספק חוויית האזנה וביצועים יוצאים מגדר הרגיל. חופת הרשת הנושמת, עוטפת וחובקת את הקודקוד, על מנת לפזר את המשקל על הראש באופן שווה ולהוריד הלחץ על הראש. מסגרת הקשת, העשויה פלדת אל-חלד עמידה במיוחד, מאפשרת גמישות ונוחות, והתאמה למגוון רחב של ראשים בצורות וגדלים שונים. זרועות הקשת הטלסקופיות נעות באופן חלק, ומתקבעות במקומן, על מנת להתאים לכם באופן מיטבי.

כל כוס אוזן מתחברת לקשת על ידי מנגנון מכני מהפכני המאזן ומשווה את הלחץ והמשקל על האוזן, ומסתובב על ציר, על מנת להבטיח התאמה גם לראשים בעלי צורה ייחודית במיוחד. כל כרית הונדסה אקוסטית מספוג זיכרון על מנת ליצור אפקט של אטימות מלאה סביב האוזן, הקריטי במיוחד ליצירה של חוויית האזנה סוחפת. חוגת ה- Digital Crown, אשר עוצבה בהשראת ה- Apple Watch, מאפשרת שליטה מדוייקת בעוצמת הווליום, להפסיק ולהתחיל לנגן מוזיקה, לדלג על שירים, לענות לשיחות טלפון, ולהפעיל את Siri, העוזרת הדיגיטלית של Apple.

אוזניות האירפודס מקס - כפתורים

חוויית האזנה פורצת גבולות

באוזניות ה- AirPods Max שומעים כל טון, כל צליל וכל תו בצורה נקייה, מדוייקת וחדה במיוחד, הודות לדרייבר 40 מ״מ דינמי תוצרת Apple. בזכות מנוע ניאודימיום מגנטי טבעתי בעיצוב ייחודי ה- AirPods Max שומרות על הרמוניה אחידה וטווח הפרעות של פחות מ-1% במנעד הווקלי, גם בווליום הכי גבוה. שני שבבי ה-H1 של Apple – אחד בכל כוס אוזן, והתוכנה המתקדמת, מאפשרים חוויית אודיו חישובי באיכות הגבוהה ביותר המשדרג את חוויית ההאזנה. עשרת הליבות של כל אחד מהשבבים – עם יכולת עיבוד של 9 מיליארד פקודות בשנייה – נותנים אפילו בוסט נוסף לחוויית ההאזנה, ומאפשרים הטמעה של טכנולוגיות פורצות דרך לרבות אקוולייזר אדפטיבי, ביטול רעשים אקטיבי, מצב שקיפות, וסאונד היקפי.

ה- AirPods Max משתמשות בטכנולוגיית אקוולייזר אדפטיבי כדי להתאים את הסאונד הבוקע מן האוזניות לפי מידת האטימות והלחץ של הכריות על האוזניים. ביטול הרעשים האקטיבי מאפשר לנקות את הרעשים מסביב ולהינות מחוויית האזנה נקייה במיוחד. כל כוס אוזן מאובזרת בשלושה מיקרופונים חיצוניים על מנת לאתר רעשים סביבתיים, ומיקרופון אחד בתוך כוס האוזן מאזן את ההפרעות עם הסאונד הבוקע מתוך האוזניות. במצב שקיפות ניתן לאפשר לרעשים הסביבתיים להישמע במקביל לסאונד הבוקע מתוך האוזניות. מעבר בין ביטול רעשים אקטיבי ומצב שקיפות מתבצע בלחיצת כפתור פשוטה. אוזניות ה- AirPods Max משתמשות גם בטכנולוגיית סראונד עם מעקב דינאמי אחרי תנועות הראש, על מנת לדייק את חוויית ההאזנה בהתאם למיקומך בחלל, בעיקר בעת האזנה לרצועות באיכות 5.1, 7.1 ו- Dolby Atoms.

הוקוס פוקוס AirPods בוקוס

אוזניות ה- AirPods Max מצטרפות למשפחה של ה-AirPods, וה- AirPods Pro, ולקסם של חוויית האזנה אלחוטית, לא משנה אם אתם רוצים להאזין למוזיקה, לשוחח בטלפון, להינות מסדרת טלוויזיה או סרט, לשחק, או לדבר עם Siri. חוויית ההתקנה הקסומה בלחיצת כפתור, והקישוריות האוטומטית בין כל המכשירים המקושרים ל- iCloud Account, הופכים את משפחת ה- AirPods לאוזניות האל-חוטיות המובילות בשוק. ה- AirPods Max מופעלות באופן אוטומטי על ידי חיישנים ברגע שהן מונחות על הראש, ומשתתקות ברגע שמורדות מהראש, או כשמרימים אפילו כוס אוזן אחת, גם לרגע.

האוזניות מתממשקות למכשירי האייפון אייפון

בריאות הסוללה

סוללת ה- AirPods Max מאפשרת עד 20 שעות של האזנה למוזיקה באיכות הגבוהה ביותר, לרבות ביצוע שיחות טלפוניות, ושימוש בטכנולוגיית ביטול הרעשים המתקדמת. אוזניות ה- AirPods Max מגיעות עם נרתיק Smart Case רך ונעים למגע. כאשר מכניסים את האוזניות לנרתיק ה- Smart Case הן עוברות באופן אוטומטי למצב חיסכון באנרגיה, אשר עוזר לחסוך ולהאריך את חיי הסוללה.

אוזניות האיירפודס מקס החדשות באריזת כיסוי הסוללה

פיצ׳רים נוספים

- מעבר אוטומטי בין מכשירים על ה- Ecosystem של Apple, מאפשר להעביר את הסאונד בין אוזניות ל- iPhone, iPad, או Mac בצורה פשוטה וחלקה.

- טכנולוגיית ה- Audio Sharing מאפשרת לשתף סאונד בין שני סטים של AirPods בקלות.

- תמיכה ב- Siri מאפשרת שליטה באפליקציית המוזיקה, ביצוע שיחות, שליטה בווליום, הוראות הכוונה, והקראה של הודעות טקסט דרך ה- AirPods Max.