הסל שלי

ארכיון
  • פרטיות

פרטיות והחיים עצמם

פרטיות היא זכות אנושית בסיסית, כמעט כמו החיים עצמם. ב-Apple, היא גם ערך מרכזי. למכשירים אלקטרוניים יש חלק מרכזי בחיי היומיום שלך (כמעט כמו החיים עצמם). מה אתה משתף, ועם מי אתה משתף את זה, צריך להיות נתון לבחירתך. זו הסיבה ש-Apple מתכננת את המוצרים והאפליקציות שלה כדי להגן על הפרטיות שלך ולתת לך שליטה על המידע שלך.
  • השקת מוצר

Apple מביאה את בשורת ה-AirPods Max, הקסם המוכר והאהוב של ה-AirPods באוזניות על-האוזן מעוצבות

אוזניות ה-AirPods Max כוללות טכנולוגיית אודיו באיכות גבוהה, אקוולייזר (EQ) אדפטיבי, ביטול רעשים אקטיבי, וסאונד היקפי

התחזית לרביעי בלילה: גשם של אייפונים מרעננה ועד ראשון לציון

רשת iStore מביאה את בשורת ה- iPhone 12 וה- iPhone 12 Pro בלילה לבן כפי שלא נראה מעולם. השנה לא צריך לצאת מהבית כדי להיות ראשונים
  • תמיכה טכנית
  • תוכנית שירות

תוכנית החלפת מודול תצוגה למכשירי iPhone 11 בעלי בעיות מגע

Apple קבעה כי אחוז קטן מהתצוגות של ה-iPhone 11 עשוי להפסיק להגיב למגע בגלל בעיה במודול התצוגה. המכשירים המושפעים יוצרו בין נובמבר 2019 למאי 2020.

רשת iStore מכריזה על מחירי סדרת ה-iPhone 12

רשת iStore, שותפה ומשווקת רשמית של מוצרי Apple בישראל, מכריזה לראשונה על מחירי ההשקה הרשמיים עבור סדרת דגמי ה-iPhone 12, המכירה מוקדמת תפתח ב-11 בנובמבר, 2020, החל מ-00:01. ב-17 בנובמבר, 2020, בחצות (בין יום רביעי לחמישי) תערוך הרשת אירוע לילה לבן ראשון מסוגו . ארוע הלילה הלבן יתקיים במתכונת המותאמת לרוח התקופה. לטובת הארוע פיתחה הרשת כלים חדשניים - דיגטליים, לוגיסטיים ותפעוליים אשר יאפשרו לציבור משתמשי Apple להנות מהשקה מרגשת וחדשנית -ראשונה מסוגה בעולם. פרטים נוספים על ארוע הלילה הלבן וההטבות היחודיות לרוכשים במסגרת הארוע יפורסמו בהמשך.

הדור הבא של מחשבי ה-Mac

חברת Apple הציגה באירוע מקוון את מחשבי ה-Mac החדשים – MacBook Air, MacBook Pro עם מסך 13 אינצ׳, ו-Mac mini – עם שבב ה-M1 העוצמתי, השבב הראשון ש-Apple ייצרה במיוחד בשביל ה-Mac.

Apple מציגה את ה-M1

עם הביצועים המובילים בתעשייה, יכולות מתקדמות, וצריכת חשמל חסכונית במיוחד, ה-M1 של Apple הוא השבב הראשון אשר מותאם במיוחד בשביל מחשבי ה-Mac
  • תמיכה טכנית
  • תוכנית שירות

תוכנית שירות לבעיות סאונד עבור אוזניות ה-AirPods Pro

Apple קבעה שאחוז קטן מהאוזניות יכולות לחוות תקלות סאונד. היחידות הנפגעות יוצרו לפני אוקטובר 2020.

iPhone 12 ו-iPhone 12 mini: עידן חדש ל-iPhone עם תמיכה ב-5G

Apple חשפה את ה-iPhone 12 וה-iPhone 12 mini, עם עיצוב חדש ומודרני, מעבד מתקדם מסדרת Apple A14 Bionic, מצלמה אחורית כפולה, מסך Super Retina XDR ושכבת Ceramic Shield המספקת הגנה קדמית נוספת.
  • 1 מתוך 1