עיצוב טיטניום חזק וקל-משקל עם קצוות מעוגלים חדשים, כפתור Action Button חדש, מערך צילום עוצמתי עם שדרוגים משמעותיים, ושבב A17 Pro עבור ביצועים חסרי-תקדים.

רוצים לקבל עדכונים על הגעת המוצרים החדשים לפני כולם?
הרשמו עכשיו לקבלת עדכונים.
ה-iPhone 15 Pro וה-iPhone 15 Pro Max מייצגים את מיטב החדשנות של Apple, כשהם מציעים עיצוב טיטניום חזק וקל-משקל, כפתור Action Button חדש, שדרוגים אדירים למצלמות, ושבב A17 Pro.

חברת Apple הכריזה על ה-iPhone 15 Pro וה-iPhone 15 Pro Max, אשר עוצבו עם טיטניום בדרגת תעופה וחלל שמתאפיין בכך שהוא חזק אך קל במיוחד על מנת לייצר את דגמי ה-Pro הקלים ביותר של Apple אי פעם. העיצוב החדש מציע גם קצוות מעוגלים עם כפתור Action Button שניתן להתאמה אישית, בעודו מאפשר למשתמשים להתאים את החוויה שלהם עם ה-iPhone. שדרוגים אדירים למצלמה גורמים לכך שמשתמשים יקבלו שווי של 7 עדשות יקרות עם איכות תמונה מצוינת, בנוסף למצלמת 48 מגה פיקסל מתקדמת שעכשיו מציעה תמונות ברזולוציה סופר-גבוהה של 24 מגה פיקסל כברירת מחדל, את הדור הבא של צילום פורטרטיים עם שליטה על העומק והפוקוס, שיפורים למצב הצילום הלילי ו-Smart HDR, יחד עם מצלמת זום אופטי פי 5 בלעדית ל-iPhone 15 Pro Max. שבב ה-A17 Pro פותח עולם חדש של חוויות גיימינג וביצועים מהדור הבא. מחבר ה-USB-C החדש מצויד במהירויות USB 3 - עד פי 20 מהיר יותר מ-USB 2 - ועם פורמטים חדשים להסרטת וידאו, מאפשר לייצר זרמי עבודה מקצועיים שלא היו אפשריים קודם לכן.

ה-iPhone 15 Pro וה-iPhone 15 Pro Max זמינים בארבעה צבעים מהממים הכוללים שחור טיטניום, לבן טיטניום, כחול טיטניום, וטיטניום טבעי.

״זו היא סדרת ה-Pro המקצועית ביותר שיצרנו אי פעם, עם עיצוב טיטניום חדשני, מערך הצילום הטוב ביותר ב-iPhone עד כה שמאפשר לייצר זרמי עבודה מקצועיים שמשנים את חוקי המשחק, ויחד עם שבב ה-A17 Pro, אשר פותח פרק חדש של ביצועים ומשחקים שטרם נראו ב-iPhone,״ אמר Greg Joswiak, סגן נשיא בכיר לשיווק גלובלי של Apple. ״iPhone 15 Pro ו-iPhone 15 Pro Max מייצגים את מיטב העיצוב של אפל וחידושים ראשונים בתעשייה שעוזרים להעשיר את החוויות היום-יומיות של המשתמשים שלנו, תוך מתן אפשרות לשחרור היצירתיות שלהם.״

ה-iPhone 15 Pro וה-iPhone 15 Pro Max זמינים בארבעה גימורים מהממים: שחור טיטניום, לבן טיטניום, כחול טיטניום, וטיטניום טבעי.

עיצוב מהמם, עמיד וקל-משקל

כשהם מגיעים עם גדלי מסכים של 6.1 אינץ׳ ו-6.7 אינץ׳, iPhone 15 Pro ו-iPhone 15 Pro Max מציעים עיצוב טיטניום חזק וקל במיוחד - בפעם הראשונה ב-iPhone. סגסוגת החומרים היוקרתית הזו - אותה אחת שנמצאת בשימוש לתעופה בחלל - יש את אחד מיחסי החוזק-משקל הגבוהים ביותר מכל מתכת, מה שהופך את סדרת ה-Pro השנה לקלה ביותר של Apple אי פעם. שני הדגמים מציעים טקסטורת מוברשת חדשה, קצוות מעוגלים, ואת השוליים הדקים ביותר ב-iPhone. סדרת ה-Pro נוצרה כדי לשרת משתמשים לטווח הארוך, תוך שילוב של טיטניום יחד עם גב הזכוכית הקשיח ביותר מכל סמארטפון ואת זכוכית ה-Ceramic Shield המובילה בעשייה מלפנים. באמצעות תהליך תרמו-מכני ראשוני מסוגו בתעשייה, מסגרת הטיטניום עוטפת תשתית חדשה העשויה מ-100 אחוז אלומיניום ממוחזר, כשהשילוב בין זוג המתכות האלה נעשה בחוזק מדהים דרך דיפוזיה במצב מוצק. מסגרת האלומיניום עוזרת לפיזור החום ומאפשרת לגב הזכוכית להיות קל יותר להחלפה. העיצוב החדש הזה מבליט את מסך ה-Super Retina XDR עם תצוגת ה-Always-On וטכנולוגיית ה-ProMotion לחוויית צפייה יוצאת דופן.

הטיטניום היוקרתי בו נעשה שימוש ב-iPhone 15 Pro וב-iPhone 15 Pro Max כולל את אחד מיחסי החוזק-משקל הגבוהים ביותר מכל מתכת, מה שהופך את סדרת ה-Pro השנה לקלה ביותר של Apple אי פעם.
ה-iPhone 15 Pro וה-iPhone 15 Pro Max מגיעים עם השוליים הדקים ביותר אי פעם ב-iPhone, זכוכית Ceramic Shield מלפנים, וקצוות מעוגלים חדשים.

כפתור ה-Action Button החדש מחליף את המתג החד-מעשי אשר שימש למעבר בין מצב צלצול ושקט, כשהוא מציע אפשרויות נוספות כך שמשתמשים יוכלו לבחור בין פתיחה מהירה של המצלמה או הפנס; התחלת הקלטה קולית, מצבי פוקוס, אפשרויות נגישות כמו זכוכית המגדלת; או להרצה של קיצורים בהתאמה אישית דרך אפליקציית Shortcuts ועוד. לחיצה והחזקה אשר מלווה במשוב רטט מדויק וסימנים ויזואליים דרך האי הדינמי מוודאים שכל לחיצה על הכפתור תעשה בדיוק את הפעולה שרציתם.

כברירת מחדל, כפתור ה-Action Button החדש יכול לעבור בין מצב הצלצול לשקט, אך משתמשים יכולים לבחור מתוך מגוון פעולות עבור ורסיטליות ונוחות מירבית.

שבב A17 Pro: דור חדש לסיליקון של Apple עבור iPhone

מצוידים בביצועים מהירים ויכולות נרחבות, iPhone 15 Pro ו-iPhone 15 Pro Max מונעים על ידי שבב ה-A17 Pro, השבב הראשון בתעשייה בתהליך ייצור של 3 ננו-מטר. כש-Apple ממשיכה להוביל את התעשייה בשבבים שלה לסמארטפונים, A17 Pro מביא עמו שיפור לכל חלקות השבב, כולל את העיצוב הגדול ביותר למעבד הגרפי בהיסטוריית Apple. המעבד עצמו מהיר יותר בעד 10 אחוזים לעומת קודמו עם שיפורים מיקרו-ארכיטקטוניים ועיצוביים, כשמעבד ה-Neural Engine עכשיו פי 2 מהיר יותר, מה שמאפשר לו להפעיל פיצ׳רים כמו תיקון אוטומטי משופר וקול אישי ב-iOS 17. המעבד הגרפי המקצועי מהיר יותר בעד 20 אחוזים ופותח בפני המשתמשים חוויות חדשות לחלוטין הכוללות עיצוב חדש עם 6 ליבות המשפר את הביצועים וצריכת החשמל. עכשיו עם תמיכה ב-Ray Tracing ברמת החומרה - שמהיר יותר פי 4 מ-Ray Tracing מבוסס תוכנה - iPhone 15 Pro מציע גרפיקות חלקות, כמו גם יישומי מציאות רבודה סוחפים ומקיפים יותר. iPhone 15 Pro מביא חוויית גיימינג מציאותית אל כף היד של המשתמשים עם משחקי קונסולות שלא נראו לפני כן על סמארטפון, כמו Resident Evil Village, Resident Evil 4, Death Strandingת ו-Assassin's Creed Mirage.

שבב ה-A17 Pro כולל מקודד AV1 ייעודי, המפעיל חוויות וידאו בצורה חסכונית ובאיכות גבוהה יותר למכשירי סטרימינג. בנוסף, קונטרולר ייעודי ל-USB מאפשר מהירויות של USB 3 ב-iPhone בפעם הראשונה, עם תמיכה במהירויות העברה גבוהות משמעותית וייצוא וידאו ברזולוציה מירבית של 4K ובקצב של 60 פריימים לשנייה על HDR.

המעבד הגרפי אשר כולל 6 ליבות ב-A17 Pro מרחיב מה אפשרי לעשות ב-iPhone, כשהוא מניע קדימה גיימינג מהדור הבא עם ביצועים מהירים וחסכוניים ותמיכה חומרתית ב-Ray Tracing.

מערך צילום מקצועי ועוצמתי עבור שליטה יצירתית נרחבת

דרך אינטגרציה עמוקה בין החומרה לתוכנה, מערכי הצילום של ה-iPhone 15 Pro וה-iPhone 15 Pro Max מכילים את המקביל לשבע עדשות מקצועיות - כולן מונעות על ידי ה-A17 Pro. באמצעות כוח העיבוד של Computational Photography, המצלמה הראשית שמגיעה ברזולוציית 48 מגה פיקסל ונוצרה באופן בלעדי לסדרת ה-Pro, מעניקה למשתמשים אפילו יותר גמישות עם ברירת מחדל חדשה של צילום ברזולוציית 24 מגה פיקסל, המציעה איכות תמונה מדהימה בגודל נגיש שניתן לשיתוף בקלות ברשת. המצלמה הראשית מאפשרת למשתמשים לבחור מבין 3 אורכי מוקד פופולריים - 24 מ״מ, 28 מ״מ, ו-35 מ״מ - ואפילו לבחור מביניהן כברירת מחדל. בנוסף למצב צילום ProRAW ב-48 מגה פיקסל, המצלמה הראשית תומכת גם בצילום תמונות HEIC ברזולוציית 48 מגה פיקסל, פי 4 יותר רזולוציה. iPhone 15 Pro מגיע עם מצלמת זום פי 3 מרשימה, כשה-iPhone 15 Pro Max מציע את הזום האופטי הרחוק ביותר ב-iPhone אי פעם: פי 5 באורך מוקד של 120 מ״מ. מעולה לצילום של תמונות תקריב, חיות בר, ותפיסה של מגוון פעולות ממרחק, מצלמת הזום החדשה ב-iPhone 15 Pro Max מגיעה עם עיצוב טטרפריזמה חדשני הכולל ייצוב אופטי משולב עם מודול AutoFocus 3D sensor-shift, מה שמייצר את מערך הייצוב המתקדם ביותר של Apple עד היום.

עם מערכי הצילום המקצועיים ביותר של Apple אי פעם, משתמשים יקבלו פיצ׳רים עוצמתיים ואת המקביל ל-7 עדשות בתוך הכיס, כולל זום פי 5 באורך מוקד של 120 מ״מ ב-iPhone 15 Pro Max.

פורטרטיים מהדור הבא ב-iPhone 15 Pro וב-iPhone 15 Pro Max מציעים פרטים חדים, צבעים חיים וביצועים טובים יותר בתנאי תאורה קשים. בפעם הראשונה, משתמשים יכולים לצלם פורטרטיים מבלי לעבור למצב פורטרייט. כשיש אדם, כלב, או חתול בפריים, או כשהמשתמש נוגע במסך לביצוע פוקוס, ה-iPhone ילכוד אוטומטית מפת עומק, כך שהמשתמשים יוכלו להפוך תמונות לפורטרטיים מהממים לאחר מכן דרך אפליקציית התמונות ב-iPhone, iPad או ב-Mac. כדי לקבל שליטה יצירתית נרחבת יותר, משתמשים יכולים להתאים גם את נקודת הפוקוס לאחר שהתמונה צולמה.

תמונות ברזולוציית 48 מגה פיקסל מציעות פירוט נהדר ומעניקות למשתמשים מקצועיים יותר גמישות לשנות את גודל הפריים של התמונה תוך שמירה על רזולוציה מעולה.

פיצ׳רים נוספים שתורמים לכל המצלמות ב-iPhone 15 Pro וב-iPhone 15 Pro Max כוללים:

מצב הלילה הפך לטוב יותר עם פרטים חדים וצבעים חיים יותר, כשעכשיו הוא מונע על ידי מנגנון ה-Photonic Engine, כולל צילום פורטרטיים במצב לילה, אשר מונעים על ידי חיישן ה-LiDAR.

טכנולוגיית Smart HDR החדשה מעבדת את האובייקטים והרקע עם גווני עור טבעיים יותר, תוך ווידוא שהאיזורים הבהירים מוצגים ככאלה, שהאיזורים המוארים חלקית בתמונה נשארו מציאותיים ושהצללים עמוקים יותר. עיבוד ה-HDR המתקדם הזה זמין גם באפליקציות צד-שלישי, כך שתמונות יכולות להיראות אפילו טוב יותר כשתשתפו אותן ברשת.

איכות הוידאו הטובה ביותר בסמארטפון שודרגה תודות ל-A17 Pro, עם שיפורים להסרטת וידאו בתנאי תאורה קשים ובמצב פעולה (Action Mode).

הסמארטפון המועדף על אנשי קריאייטיב מקצועיים ויוצרי סרטים הופך אפילו לטוב יותר בשביל תהליכי עבודה מקצועיים. משתמשים יוכלו כעת לקבל מהירויות העברה גבוהות פי 20 באמצעות שימוש בכבל USB 3. ה-iPhone ופתרונות באפליקציות צד-שלישי כמו Capture One עוזרים לצלמים לייצר סטודיו מקצועי, כשהם מאפשרים להם לצלם ולהעביר בצורה מיידית תמונות 48 מגה פיקסל בפורמט ProRAW היישר מה-iPhone אל ה-Mac. גם וידאו בפורמט ProRes יוכל להישמר היישר על התקן אחסון חיצוני, מה שמאפשר אפשרויות הסרטה טובות יוצר כמו 4K בקצב של 60 פריימים לשנייה, וגמישות טובה יותר כשמשתמשים ב-iPhone כמצלמה הראשית. iPhone 15 Pro מכיר לנו גם אפשרות לקידוד ב-Log וזו הפעם הראשונה בסמארטפון שישנה תמיכה ב-ACES, מערכת קידוד הצבעים של האקדמיה, סטנדרט גלובלי עבור תהליכי עבודה מקצועיים.

סדרת ה-Pro מניעה תהליכי עבודה עוצמתיים עבור צלמים ויוצרי סרטים שלא היו אפשריים קודם לכן. עכשיו עם Capture One, משתמשים יכולים לצלם תכנים ברזולוציית 48 מגה פיקסל ובפורמט ProRAW ולהעבירם היישר אל ה-Mac.

מאוחר יותר השנה, iPhone 15 Pro יוסיף מימד חדש לצילום וידאו עם היכולת להסריט וידאו מרחבי (Spatial Video) עבור ה-Apple Vision Pro. משתמשים יוכלו לצלם רגעים נדירים מחייהם בתלת-ממד ולצפות בזכרונות הללו עם עומק יוצא דופן דרך ה-Apple Vision Pro כשהמכשיר יהיה זמין לרכישה.

ביצועים אלחוטיים וקישוריות מתקדמות

סדרת ה-iPhone 15 Pro מציעה דרכים חדשות ונוחות לטעינה, מציאת חברים באיזורים עמוסים, ולהישאר מחוברים בזמן טיולים. שני הדגמים משתמשים במחבר USB-C, סטנדרט מקובל אוניברסלית לטעינה והעברת נתונים המאפשר לכבל אחד להטעין iPhone, Mac, iPad ואת ה-AirPods Pro (2nd generation) המעודכנות. משתמשים יכולים גם להטעין את ה-AirPods או ה-Apple Watch היישר מה-iPhone דרך מחבר ה-USB-C. ה-iPhone 15 Pro וה-iPhone 15 Pro Max תומכים ב-USB 3 למהירויות העברת נתונים של עד 10 גיגה-בייט לשנייה, עד פי 20 יותר מהר מבעבר.

שימוש בכבל USB 3 עם iPhone 15 Pro ו-iPhone 15 Pro Max מאפשר מהירויות העברה אדירות.

שני הדגמים כוללים את שבב ה-Ultra Wideband מהדור השני של Apple, אשר מתיר לשני מכשירי iPhone עם השבב המוזכר להתחבר אחד אל השני ממרחק גבוה פי 3 מבעבר. האפשרות הזו פותחת דרכים חדשות לשימוש ב-Percision Finding למציאת חבריכם, כך שמשתמשי iPhone 15 יוכלו לשתף את המיקום שלהם עם חבריהם ולמצוא אחד את השני, גם בתוך קהל עמוס. Percision Finding מגיע עם אותן הגנות אבטחה בהן שלל המשתמשים שמים את מבטחם בדיוק כמו ב-Find My.

ה-iPhone 15 Pro וה-iPhone 15 Pro Max עכשיו תומכים ב-Wi-Fi 6E לביצועים אלחוטיים מתקדמים, כולל עד פי 2 מהירויות גבוהות יותר, ואלו הסמארטפונים הראשונים התומכים ב-Thread, מה שפותח מגוון הזדמנויות עתידיות עבור אינטגרציה עם אפליקציית הבית החכם.

דגמי ה-iPhone 15 Pro וה-iPhone 15 Pro Max מגיעים עם תמיכה ב-5G, וכוללים:

תמיכה ב-MagSafe ובתקן Qi2 העתידי לטעינה אלחוטית.

איכות שמע משופרת בשיחות, כולל אלו שנעשות ב-FaceTime או באפליקציות צד-שלישי. איכות הסאונד הופכת לטובה אפילו יותר כשמשתמשים בוחרים במצב בידוד קולי כדי להישמע בצורה ברורה ונקייה, גם אם הם באיזורים רועשים.

תמיכה ב-eSIM עם אפשרות לפעילות ביותר מ-295 מפעילות. כשמטיילים מסביב לעולם, משתמשים יכולים להישאר מחוברים דרך תוכניות נדידה במחירים נגישים מהמפעילה הסלולרית הנוכחית שלהם, או לרכוש תוכנית eSIM בתשלום מראש ביותר מ-50 מדינות ואיזורים, כולל אוסטרליה, איטליה, תאילנד, ועוד.

iOS 17

ה-iPhone 15 Pro וה-iPhone 15 Pro Max מגיעים עם iOS 17, מה שהופך את ה-iPhone לאפילו יותר אישי ונגיש עם היכולות הבאות:

אפליקציית הטלפון מקבלת עדכון משמעותי עם פוסטרים לאנשי קשר, המאפשרים למשתמשים להתאים בצורה אישית איך הם מופיעים לאנשי הקשר שלהם, והתא הקולי בלייב ממנף את כוח העיבוד של שבב ה-A17 Pro כדי להציג תמלול בזמן-אמת כשמישהו משאיר הודעה בתא הקולי. משתמשים יכולים גם לענות לשיחה בזמן שהצד המתקשר משאיר הודעה עבורם בתא הקולי.

אפליקציית ההודעות זוכה לחוויה חדשה עם סטיקרים, חיפוש משופר, תמלול הודעות קוליות, ו-Check-In, פיצ׳ר המאפשר למשתמשים להודיע באופן אוטומטי לחברים ומשפחה כאשר הם הגיעו ליעדם בבטחה.

תכונת ה-NameDrop נותנת למשתמשים דרך חדשה לשימוש ב-AirDrop כדי לשתף בצורה קלה יותר פרטי אנשי קשר על ידי קירוב בין שני מכשירי iPhone. אותה תנועת קירוב יכולה להיעשות על מנת לשתף תכנים ב-AirDrop ועוד.

פיצ׳ר ה-StandBy מעניק למשתמשים חוויית מסך מלא מותאמת אישית עם מידע שזמין במבט מהיר ומעוצב כדי להיות נגיש גם ממרחק כשה-iPhone נמצא על צידו ובטעינה. עם תצוגת ה-Always-On שב-iPhone 15 Pro וב-iPhone 15 Pro Max, פיצ׳ר ה-StandBy נשאר פעיל כדי להציג מידע שימושי - מושלם על שולחן עבודה, שידת לילה, או על דלפק המטבח.

ווידג׳טים אינטראקטיביים על מסך הבית, מסך הנעילה, ועכשיו גם במצב StandBy מאפשרים למשתמשים לבצע פעולות בלחיצה פשוטה, מה שהופך את זה לקל במיוחד לסמן וי בטבלת מטלות, או להמשיך ולהפסיק את המוזיקה היישר מתוך הווידג׳ט.

דפדפן ה-Safari מוסיף הגנה משופרת לגלישה במצב פרטי ומוסיף פרופילים, מה שעוזר למשתמשים להפריד בין נושאי הגלישה שלהם בעבודה או בחיים האישיים.

מערכת ההפעלה iOS 17 מספקת עוד המון עדכונים, כולל את אפליקציית היומן (Journal), אפליקציה חדשה אשר עוזרת למשתמשי iPhone לשקף את תחושתם ולתרגל הכרת תודה באמצעות כתיבה; שיפורים לתיקון האוטומטי ולהגייה שהופכים הקלדת טקסט למהירה וקלה יותר מאי פעם; שיתוף סיסמאות עם iCloud Keychain, ועוד מגוון שיפורים נוספים.

פוסטרים לאנשי קשר ב-iOS 17 מעניקים למשתמשים דרך חדשה להביע את עצמם, ולייבא מראה חדש לחלוטין לשיחות נכנסות.

ידידותיים יותר לסביבה

ה-iPhone 15 Pro וה-iPhone 15 Pro Max תוכננו תוך מחשבה על הסביבה. בזמן ש-Apple ממשיכה לעבור לקראת היעד שלה להפיכת כל מוצר לניטרלי מפחמן בשנת 2030 - משלב העיצוב לייצור ולשימוש על ידי הלקוח - החברה מתעדפת אנרגיה נקייה לאורך כל שלבי הייצור ומעצבת מוצרים עם חומרים ממוחזרים וחומרים דלי-פחמן אחרים. iPhone 15 Pro ו-iPhone 15 Pro Max עכשיו משתמשים באפילו יותר חומרים ממוחזרים, עם 100 אחוזי אלומיניום במבנה המעטפת הפנימית, 100 אחוזי קובלט ממוחזר בסוללה - פעמים ראשונות עבור Apple. ה-iPhone 15 Pro וה-iPhone 15 Pro Max כוללים גם 100 אחוז של רכיבי אדמה נדירים ממוחזרים בכל המגנטים, ו-100 אחוז זהב ממוחזר במחבר ה-USB-C, כמו גם ציפוי זהב ו-Tin soldering במספר מעגלים מודפסים. שני הדגמים עומדים בסטנדרטים הגבוהים של Apple עבור חיסכון בצריכת אנרגיה ויעילות כשהיא נקייה מכספית, PVC ובריליום. יותר מ-99 אחוז מהאריזה מבוססת על סיבים, מה שמקרב את Apple ליעד שלה להסיר לחלוטין את הפלסטיק מאריזותיה עד 2025.

על מנת להפחית את ההשפעה על כדור הארץ, Apple לא תשתמש יותר בעור בשום מוצרי Apple חדשים, כולל באביזרי ה-iPhone החדשים. Apple מציגה כיסוי FineWoven חדש עם MagSafe וארנק FineWoven עם MagSafe, אשר נוצרו מ-Microtwill עמיד ואלגנטי בעל מגע רך דמוי זמש. החומר עשוי מ-68 אחוז של תוכן ממוחזר וכולל פליטת פחמן נמוכה משמעותית בהשוואה לעור.

אביזרי FineWoven חדשים עבור iPhone נוצרו מ-Microtwill עמיד ויוקרתי. חומר ה-FineWoven עשוי מ-68 אחוז של תוכן ממוחזר וכולל פליטת פחמן נמוכה משמעותית בהשוואה לעור.