רוצים לדעת ראשונים כשתפתח המכירה המוקדמת?
השאירו פרטים ונחזור אליכם

רשת iStore, שותפה ומשווקת רשמית של מוצרי Apple בישראל, מכריזה לראשונה על מחירי ההשקה הרשמיים עבור סדרת דגמי ה-iPhone 12, המכירה מוקדמת תפתח ב-11 בדצמבר, 2020, החל מ-00:01. ב-17 בדצמבר, 2020, בחצות (בין יום רביעי לחמישי) תערוך הרשת אירוע לילה לבן ראשון מסוגו. ארוע הלילה הלבן יתקיים במתכונת המותאמת לרוח התקופה. לטובת הארוע פיתחה הרשת כלים חדשניים - דיגטליים, לוגיסטיים ותפעוליים אשר יאפשרו לציבור משתמשי Apple להנות מהשקה מרגשת וחדשנית -ראשונה מסוגה בעולם. פרטים נוספים על ארוע הלילה הלבן וההטבות היחודיות לרוכשים במסגרת הארוע יפורסמו בהמשך.

סדרת ה-iPhone 12 פורצת דרך במלוא מובן המילה - קישוריות 5G, מעבד A14 Bionic - המעבד המהיר ביותר בטלפון חכם, תצוגת OLED מקצה לקצה, זכוכית Ceramic Shield עם עמידות בפני נפילות טובה יותר פי 4 מדורות קודמים ומצב לילה בכל מצלמה.

אייפון 12 | אייפון 12 פרו | אייפון 12 פרו מקס | אייפון 12 מיני
דגמי ה-iPhone 12.

להלן פירוט מחירי סדרת ה-iPhone 12

iPhone 12 mini
64GB ב-3,129 ₪
128GB ב-3,359 ₪
256GB ב-3,799 ₪

iPhone 12
64GB ב-3,579 ₪
128GB ב-3,799 ₪
256GB ב-4,249 ₪

iPhone 12 Pro
128GB ב-4,469 ₪
256GB ב-4,929 ₪
512GB ב-5,829 ₪

iPhone 12 Pro Max
128GB ב-4,929 ₪
256GB ב-5,389 ₪
512GB ב-6,279 ₪

רשת iStore הוקמה בשנת 2006 ועסקה בייבוא של מוצרי Apple . הרשת היוותה שחקנית בולטת בשוק של Apple בישראל תוך שהיא מעניקה ערך מוסף לצרכנים פרטיים ועסקיים. ב-2016 פנתה חברת Apple ל-iStore והציעה לה להצטרף לעסקי החברה כמשווקת רשמית על מנת לחזק את מעמד המותג בישראל ולהוות אלטרנטיבה למשווק הקיים. הרשת צפויה להרחיב את פריסתה בשנה הקרובה.

חיים זגורי, מנכ"ל רשת iStore:
"אני שמח לבשר לציבור משתמשי Apple בישראל על ארוע ההשקה של ה-iPhone 12 בישראל ברשת iStore, והשנה במתכונת לילה לבן ייחודית. צוות iStore עבד רבות בשבועות האחרונים עם Apple והמפיצות הרשמיות בישראל, על מנת שנוכל גם השנה לחגוג יחדיו את חווית ההשקה המרגשת, כבכל שנה. iStore צפוייה השנה לקבל מלאי נרחב מדגמים רבים, אשר יוקצה למזמינים במכירה המוקדמת."