רשת iStore מביאה את בשורת ה-iPhone 12 וה-iPhone 12 Pro בלילה לבן כפי שלא נראה מעולם. השנה לא צריך לצאת מהבית כדי להיות ראשונים

החלה המכירה המוקדמת של דגמי ה-iPhone 12
לפרטים נוספים אודות הלילה הלבן ורכישה מוקדמת
לילה לבן לגמי האייפון 12
לילה לבן עד הבית - השנה לא צריך לצאת מהבית כדי להיות ראשונים

ברוח התקופה, אנחנו נאלצים לעשות התאמות, תוך הבטחה של חוויית Apple ייחודית לקהל לקוחותינו – השנה לא צריך לצאת מהבית כדי להיות ראשונים. בליל ההשקה של סדרת ה-iPhone 12 בישראל, הלילה שבין יום רביעי ה-16.12 ליום חמישי ה-17.12 רשת iStore תשיק את סדרת מכשירי ה-iPhone 12 כמו שרק רשת iStore יודעת לעשות – להרים הפקה.

בשיתוף פעולה ראשון מסוגו עם חברת Gett Delivery, והרבה עבודה מאומצת מאחורי הקלעים מול חברת Apple והמפיצות הרשמיות בישראל – אנחנו נביא את חוויית ליל ההשקה אליכם לסלון. החל מהשעה 0:01 (בלילה שבין יום רביעי ה-16.12 ליום חמישי ה-17.12) ועד השעה 4:00 לפנות בוקר, או עד גמר המלאי, רשת iStore בשיתוף עם שליחי Gett Delivery תספק את מכשירי ה-iPhone 12, ה-iPhone 12 mini, ה-iPhone 12 Pro, וה-iPhone 12 Pro Max למזמינים במכירה המוקדמת דרך האתר והמוקד הטלפוני.

אזור החלוקה במהלך אירועי ליל ההשקה מוגבלים – וההפצה תתקיים בין רעננה לראשון לציון ובבאר שבע והסביבה בלבד. ביתר הארץ החלוקה תתבצע במהלך יום חמישי על ידי חברת UPS. הלילה הלבן יועבר על ידי דני רופ וטום באום ותשודר בלייב בעמוד ה-Facebook וה-YouTube של iStore.

"אני שמח לבשר לציבור משתמשי Apple בישראל על אירוע ההשקה של ה-iPhone 12 ברשת iStore, והשנה במתכונת לילה לבן ייחודית. צוות iStore עבד רבות בשבועות האחרונים עם Apple והמפיצות הרשמיות בישראל, על מנת שנוכל גם השנה לחגוג יחדיו את חווית ההשקה המרגשת, כבכל שנה.״ לדבריו של חיים זגורי, מנכ״ל רשת iStore. ״iStore צפוייה השנה לקבל מלאי נרחב מדגמים רבים, אשר יוקצה למזמינים במכירה המוקדמת."

סדרת מכשירי האייפון 12 עם אייפון 12 מיני אייפון 12 פרו ואייפון 12 פרו מקס
סדרת דגמי ה-iPhone 12

סדרת ה-iPhone 12 פורצת את כל הגבולות

חברת Apple חשפה את סדרת ה-iPhone 12 באירוע וירטואלי אשר התקיים במהלך חודש אוקטובר האחרון, עם עיצוב חדש ומודרני, מעבד מתקדם מסדרת Apple A14 Bionic, מערך עדשות חדש ומתקדם, מסך Super Retina XDR ושכבת Ceramic Shield המספקת הגנה קדמית נוספת.

כל דגמי ה-iPhone 12 וה-iPhone 12 Pro החדשים מצויידים בטכנולוגיית 5G, אשר משדרגת את הסמארטפון הכי טוב בעולם לעידן של אפשרויות חדשות. העיצוב החדשני והמודרני של סדרת ה-iPhone 12 כולל מסך Super Retine XDR יוקרתי מקצה לקצה, עם השוליים הצרים ביותר בסמארטפון, המאפשר תצוגה בהירה יותר וחוויית צפייה סוחפת ומרגשת; שכבת ההגנה הקדמית Ceramic Shield, מספקת ל-iPhone את ההגנה המתקדמת והעמידה ביותר. מעבד ה-A14 Bionic החדש של Apple הינו השבב החזק ביותר שהותקן בסמארטפון, וביחד עם מערך העדשות החדש, פותח בפנינו פיצ׳רים חדשים ומתקדמים של צילום חישובי, וצילום וידאו באיכות הגבוהה ביותר בסמארטפון. כל דגמי ה-iPhone 12 תומכים גם בטכנולוגיית ה-MagSafe של Apple, המאפשרת רמה חדשה של טעינה אלחוטית חזקה ומהירה יותר, וכן מגוון רחב של אביזרים נלווים המתחברים בקלות לגב ה-iPhone.

מחירי סדרת ה-iPhone 12 ברשת iStore:

iPhone 12 mini
64GB ב-3,129 ₪